FDA:n jäsenmäärä kasvaa kolmella uudella jäsenellä

Kuvalähde: Unsplash

Suomen Purkuliikkeiden liitto FDA:n jäseneksi ovat liittyneet Marakon Oy, Mevaset Oy ja Purku Keinänen Oy.

Marakon Oy myy, vuokraa ja huoltaa korkealaatuisia hydraulisia iskuvasaroita ja kaivuukoneiden lisälaitteita Suomessa. Marakonin uusin aluevaltaus ovat energiaa varastoivat X-Power akkujärjestelmät, jonka avulla voidaan vähentää energian kulutusta ja lisätä akkujärjestelmään liitettävän laitteen energiatehokkuutta. Lisäksi yritys edustaa Kempowerin raskaalle kalustolle tarkoitettuja latauslaitteita.

Mevaset Oy palvelee Suomen laajuisesti purkualan asiantuntijana. Yritys suorittaa kokonaisvaltaisesti sisä- ja haitta-ainepurusta aina massiivipurkuun asti. Mevaset murskaa betonit uusiokäyttöön ja kierrättää myös muut purkutoiminnasta syntyvät materiaalit kiertotalousyksikössään.

Purku Keinänen Oy tekee purku- ja polttoleikkaustöitä niin teollisuuden kuin kodinomistajienkin tarpeisiin. Yritys toimii sekä pääurakoitsijana että tekee aliurakointina saneerauspurkuja ja teknisiä sisäpurkutöitä. Peruspurkujen lisäksi yritys tekee erikoispurkuja, kuten pankkiholveja, ilmanvaihtohuoneita, tuulimyllyjä, liukuportaita ja suuria säiliöitä.

Kuvalähde: Unsplash

FDA-logo-2022-800mm-lev-01

FDA - Suomen Purkuliikkeiden liitto ry
Finnish Demolition Association

Katso kaikki yhteystietomme »
In English »

FDA