Toiminta

Kehitämme ja verkostoidumme

Tapahtumia, hankkeita, koulutusta

Suomen Purkuliikkeiden liitto ry (FDA) toimii suomalaisten purku- ja saneerausalan yritysten keskusjärjestönä. Liiton tavoitteena on purkualan kehittäminen, alan arvostuksen nostaminen ja toiminnan yhtenäistäminen.

Kehitämme alaa ja kokoamme yhteen edelläkävijät

FDA pyrkii vastaamaan toimintaympäristön muutoksiin sekä kehittämään alan koulutusta ja tutkimusta. Purkualan mainetta, profiilia ja osaamista nostetaan muun muassa koulutuksen, tiedotuksen ja tapahtumien avulla.

FDA:n jäsenyritykset ovat alan edelläkävijöitä. Tutustu jäsenyrityksiimme sekä FDA:n sääntöihin ja jäsenperusteisiin ja hae jäseneksi.

Jäsenyrityksille FDA:han kuuluminen merkitsee mm. tiedonvaihtoa, vaikuttamista lainsäädäntöön ja toimintamalleihin sekä yhteistyötä samanhenkisten ihmisten kanssa. Tästä hyvänä esimerkkinä ovat globaalit tapaamiset ja niissä vallitseva hyvä henki.

Osa eurooppalaista purkualan verkostoa

FDA on EDA:n eli European Demolition Associationin jäsen.

EDA edustaa 11 maan purkutoimialan yrityksiä. Se kokoaa yhteen kansalliset purkuliitot, purkuliikkeet ja purkutöiden tuottajat ympäri Euroopan.

Toimimme aktiivisesti EDA:ssa mm. hallituksen, työryhmätyön ja tapahtumien kautta.

EDA_Logo_2018_700x400 (2)

Purkualan puolesta jo vuodesta 2012

FDA - Suomen Purkuliikkeiden liitto ry perustettiin vuonna 2012. Joukko alan yrityksiä perusti yhdistyksen inspiroituneena European Demolition Associationin toiminnasta. FDA liittyikin EDA:an jo heti seuraavana vuonna.

FDA:n perustajajäseniä ovat Kuusakoski Oy, Ekokem Oy, PSV Rakenne Oy, Suomen Saneeraustekniikka Oy, Rakennuspalvelu PPJ Oy, PurkuPro Oy, Taraan Oy ja Dammega Oy.

Tuomme yhteen Suomen purkualan toimijat ja kehitämme alaa.

Valvomme toimialan etuja

Vaikutamme lain­­­­­­säädäntöön ja päätöksen­tekoon. Tuomme toim­ialan äänen kuuluviin ja nostamme esiin purkualan ratkaisut.

Kehitämme alaa

Kehitämme purkualan koulutusta ja osaamista yhteistyössä oppilaitosten kanssa. Nostamme alaa esiin Vuoden purkuhanke -kilpailun avulla.

Olemme osa verkostoa

Olemme osa purkualan verkostoa Suomessa ja Euroopassa. Järjestämme alan kiinnostavimmat tapahtumat ja vierailut.

FDA-logo-2022-800mm-lev-01

FDA - Suomen Purkuliikkeiden liitto ry
Finnish Demolition Association

Katso kaikki yhteystietomme »
In English »