FDA

Tietosuojaseloste

FDA - Suomen Purkuliikkeiden liitto ry:n tietosuojakäytänteet

FDA - Suomen Purkuliikkeiden liitto ry toimii jäsentensä ja sidosryhmiensä kanssa, joten toiminnassa syntyy henkilötietoja. FDA - Suomen Purkuliikkeiden liitto ry sitoutuu käsittelemään henkilötietoja huolellisesti ja tietoturvallisesti lainsäädännön mukaisesti. 

Tällä sivulla ja rekisteriselosteissamme kerromme siitä, miten käsittelemme ja turvaamme henkilötietoja, sekä rekisteröityjen oikeuksista. 

Keräämme tietoja seuraaviin rekistereihin (linkeistä pääset rekisterin selosteeseen): 

Rekisteriselosteissa on seuraavat tiedot:

  • rekisterin nimi 
  • rekisteripitäjän tiedot ja rekisterinpitäjän yhteyshenkilö
  • henkilötietojen käyttötarkoitukset ja käsittelyn oikeusperuste 
  • rekisterin sisältämät tiedot 
  • säännönmukaiset tietolähteet
  • tietojen luovuttaminen ja siirtäminen
  • rekisterin suojaus
  • tietojen säilyttämistä koskevat tiedot
  • rekisteröidyn oikeuksien toteuttaminen 

Sinulla rekisteröitynä on seuraavat oikeudet:

  • Rekisteröidyllä on oikeus saada tietää, mitä häntä koskevia tietoja rekisterissä käsitellään.
  • Rekisteröity voi pyytää, että hänen henkilötietonsa korjataan tai täydennetään.
  • Rekisteröidyllä on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseensa liittyvällä perusteella.
  • Rekisteröidyllä on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksessa määritetyissä tilanteissa oikeus pyytää häntä koskevien tietojen poistamista tai tietojen käsittelyn rajoittamista.
  • Rekisteröidyllä on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen ja tietosuojalain mukainen oikeus tehdä selosteessa kuvatusta henkilötietojen käsittelystä valitus tietosuojavaltuutetulle.

Evästeet ja muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tällä sivustolla käytetään evästeitä. Evästeet auttavat kohdistamaan palveluja käyttäjien tarpeita vastaaviksi ja nopeuttavat sivuston latautumista. Sallimalla evästeet sivuston käyttö on sujuvampaa. Jos et hyväksy evästeiden keräämistä, lopeta sivuston käyttö välittömästi.

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia ja artikkeleita). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että sivuston käyttäjä kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Jotta voimme kehittää sivustoamme, käytämme seuraavia ohjelmia, jotka käsittelevät henkilötietoja ja sijaitsevat EU:n ulkopuolella. Kaikki näiden ohjelmien taustalla toimivat yritykset ovat sitoutuneet EU:n Privacy Shield -standardiin.

  • Google Analytics -ohjelma, jonka avulla analysoidaan verkkosivuston kävijätietoja. Ohjelma ei kuitenkaan kerää yksilöityjä tietoja sivuston käyttäjistä.

Oikeuksiesi käyttämiseksi ota yhteyttä: ytpliitto@ytpliitto.fi.